Permanente Make-Up

(Micropigmentatie)

Op vraag van enkele klanten ben ik op zoek gegaan naar de laatste ontwikkelingen in het aanbrengen van permanente make-up of micropigmentatie. Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders.  Een tatoeage wordt in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren en wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Op een vakbeurs ontmoette ik een professional met 17 jaar ervaring en die ook een gegeerd spreker is op conferenties. Tevens heb ik het geluk gehad een privé training te hebben kunnen volgen bij hem om zo de knepen van het vak optimaal onder de knie te krijgen.

Zelf heb ik permanente eyeliner laten aanbrengen vooraleer ik de opleiding ben gestart om ook vanuit mijn eigen ervaring u beter van dienst te kunnen zijn.

Als nieuwe klant overtuig ik je graag van mijn ervaring, vaste hand en vooral mijn zorg en aandacht voor hygiëne die ik meekreeg dankzij mijn medische achtergrond.

Voordelen van permanente make-up:

  • Een perfect gemaquilleerd gelaat op elk moment van de dag.

  • Dankzij de aangebrachte accenten is uw make-up steeds sprekend.

  • Een aanzienlijke tijdsbesparing.

Methode.

  • Toepassing van de nieuwste micropigmentatie technieken, waarbij met ultra verfijnde naaldjes huidvriendelijke en 100% veilige pigmenten in de huid gebracht worden.

  •  Het maakt niet uit of u uit zee of zwembad stapt, u zich insmeert met beschermingscrème bij het zonnen, transpireert tijdens het sporten, door weer en wind loopt of een traantje wegpinkt bij een romantische film of een hartelijke lachbui. Uw wenkbrauwen, eyeliners of lipliners blijven gewoon zitten en lopen niet uit.

  •  U ziet er verzorgd uit op elk moment van de dag en u heeft nooit meer een ‘kaal’ gezicht. Ook wanneer u een bril draagt waarbij uzelf maquilleren moeilijk is of u kunt geen gewone make-up verdragen, dan kan permanente make-up u een oplossing bieden.

Ogen - Perfecte Eyeliner - Elke dag opnieuw

Heeft u korte of weinig wimperhaartjes, dan hebben uw ogen een lege blik. De wimpers zijn belangrijk voor de expressie van uw ogen. De mogelijkheden zijn onbegrensd, van subtiele wimperverdikking tot expressieve volle eyeliners. Van zachte softtone tot intens zwart of zelfs aangepast aan de kleur van uw iris.  In het algemeen vindt men het laten plaatsen van een eyeliner best eng, omdat het dicht bij de ogen is en ook tussen de wimperhaartjes wordt gezet. Hoeft niet.  Het eerste lijntje aanbrengen duurt slechts enkele seconden , daarna breng ik een krachtige verdoving aan en u voelt bijna niets meer waardoor angst verdwijnt.

Wenkbrauwen - Schaduwtechniek of Hairstrokes

Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Maar deze techniek kan ook goed gebruikt worden voor diegene die graag een wat meer aanwezige wenkbrauw wenst. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw effect. Natuurlijk zijn de meer realistische "hairstrokes" ook mogelijk!

WhatsApp Image 2020-09-01 at 10.15.41.jp
WhatsApp Image 2020-09-01 at 10.17.32.jp

Full-Lips

Een vervaagde lipcontour of bleke lippen kunnen weer een sprekende uitstraling krijgen. Heb je last van vaale, onvolledige lippen? Altijd al gedroomd van van mooie volle lippen? Dan is deze techniek waarschijnlijk iets voor u! De lippen worden verdoofd en nagenoeg pijnloos ingekleurd waar door ze de vorm krijgen waar u altijd al van droomde!

Nog niet overtuigd? Reserveer gerust een intake gesprek, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil u meer informatie over Permanente Make Up? (pigmentatie van de huid) dan kan u kiezen voor dit intake-gesprek. U betaalt €30 maar dit bedrag wordt afgetrokken als u b...
Intake Permanente Make Up
€30