top of page
Beautysalon

Eyes & Brows

Het valt niet meer te ontkennen, wenkbrauwen zijn uitgegroeid tot één van de grootste schoonheidsobsessies van de laatste jaren. Ze bepalen in sterke mate de vorm van je gezicht. Perfect gemodelleerde brows doen je er jonger en karaktervoller uitzien. Ze kunnen je algemene uitstraling maken of kraken. Dus, dan wil je toch liefst dat ze er flawless en verzorgd uitzien?

 


Bij aanvang van je afspraak bij Vital vraag ik of je specifieke voorkeuren en wensen hebt.
Vervolgens wordt er gemeten om op die manier de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht te bepalen. Ik ga jouw wenkbrauwen shapen, trimmen en waxen. 


Door middel van eyebrow tinting kan ik ook wenkbrauwen met lichte haartjes een mooie vorm geven. Je kan deze kleur tot vier weken lang behouden

Je kan ook kiezen voor de brow-hype van het moment, namelijk hennabrows van BrowTycoon. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (vijf weken), maar ook de huid (tot twee weken). Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect. Als je wenkbrauwen dus te fervent geëpileerd zijn en je wil niet meteen voor microblading, powderbrows of permanente make-up gaan, dan kan je kiezen voor hennabrows.

bottom of page