top of page
DSCF3063 (2).jpg

"Omdat vitaal zijn begint bij een verzorgd   gelaat."

Bij Vital staan de individuele wensen van onze klanten voorop. We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen en samen met hen de juiste behandeling te bepalen. Onze exclusieve beautyconcepten zijn hierop afgestemd en bieden voor ieder wat wils, waarbij tijd nooit wordt bespaard. Snelle behandelingen zijn bij ons dan ook niet aan de orde.

In een branche waar veel nieuwe producten en procedures worden aangeboden, blijven we de gezondheid en veiligheid van onze klanten altijd prioriteit geven.

 

Daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en kiezen we altijd voor veilige en geteste oplossingen.

MAAK KENNIS MET SABINE

Tijdens mijn carrière in de zorgsector, ontdekte ik dat er een grote behoefte was aan een adequate verzorging van de zorgbehoevenden. Hierdoor geïnspireerd, startte ik snel met een opleiding als voetverzorger en later als schoonheidsspecialist. In 2014 begon ik met succes mijn eigen thuispraktijk. Door de geboorte van mijn dochter en een groeiend klantenbestand, besloot ik in 2017 om een volledig zelfstandige praktijk te beginnen met meer nadruk op huidverbetering.

Jaarlijks volg ik nog steeds tal van workshops en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en technologieën. 

 

Voor gelaatsverzorgingen gebruik ik Nomige & Hydropeptide.

 

Dankzij mijn medische achtergrond, bent u bij mij aan het juiste adres voor zorg en hygiëne.

Sinds kort ben ik ook werkzaam als consultant en richt me ook samen met Reinhout op oa. de verhuur van ontharingslasertoestellen. U kan info vinden op vitalconsultancy.

 

Tot snel!

DSC05409.jpg
bottom of page