top of page
vital-06.jpg

De 4 dieptes van de 4 wave laser:

4wave.JPG

Laser Ontharing

Laserontharing is een veilige en efficiënte wijze om duurzaam te ontharen. Alle huidtypes kunnen behandeld worden, dit op een vrijwel pijnloze manier. Laserontharing doen we met de laatste nieuwe "4 wave" diodelaser (in premiére voor België). De  diodelaser heeft de volgende voordelen:

 

  • Vrijwel pijnloos ontharen (dmv de speciale ICE kop met instant verkoelend effect)

  • Tot 40% sneller behandelen dan vergelijkbare lasers (reken op ongeveer 6 sessies)

  • Geschikt voor alle huidtypes (ook donker)

Tegenover een single wave (810nm) diodelaser zijn er volgende voordelen:

  • Ten eerste, gebruikt een 4 wave laser een combinatie van verschillende golflengtes. Dit staat voor een uitvoerigere en efficiëntere behandeling van haarverwijdering, aangezien de verschillende golflengtes zich op verschillende dieptes van haarfollikels kunnen richten.

  • Ten tweede, zal de 4 wave laser zich makkelijker aan verschillende huidtypes en haarkleuren kunnen aanpassen. Dit komt omdat verschillende golflengtes  effectiever zijn op bepaalde huid- en haartypes. Door veelvoudige golflengtes te gebruiken, zal een 4 wave laser voor een bredere waaier van mensen efficiënter zijn.

  • Tot slot zal de 4 wave laser typisch meer langdurige resultaten verstrekken in vergelijking met een single wave (810nm) diodelaser. Door zich op haarfollikels met veelvoudige golflengtes te richten, zal het bij de wortel beter vernietigd worden en hergroei verhinderen.

  • Over het geheel genomen zal een 4 wave laser efficiëntere, effectievere en langdurige resultaten opleveren in vergelijking met een single wave (810nm) diodelaser.

! We zijn de enige in Kampenhout die beschikken over deze 4-wave technologie! de concullega's beschikken enkel over de IPL of een single wave !

 Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de meest kwalitatieve (gekeurde) toestellen. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

Algemene Informatie Laserontharing

Prijslijst Ontharing Dames

Prijslijst Ontharing Heren

bottom of page